Zprávy

Možnosti kopírování a tisku na Fakultě architektury

V souvislosti s nedávným zrušením tiskového a kopírovacího centra přistoupilo vedení fakulty k následujícím krokům: Na fakultě budou od 1. května k dispozici dvě nové samoobslužné tiskárny, jedna v přízemí u studijního oddělení a druhá v respiriu na 5. podlaží. Fakulta zároveň komunikuje s možnými externími dodavateli tiskových a kopírovacích služeb, které budou následně provozovat v prostorách bývalého tiskového centra v přízemí. Věříme, že to přinese zlepšení služeb.

Aktuální informace k tisku a kopírování na FA ČVUT, stav k 3. 5.:

Z důvodu zpožděné dodávky objednaných kopírovacích strojů bude možné využívat samoobslužný tisk až od 9. května 2019. Tiskové a kopírovací služby v prostorách bývalého tiskového centra v přízemí budou zahájeny nejpozději během týdne FA NONSTOP.

Ceník samoobslužného tisku od 9. května:

TISK

ČB

Barva

Tisk A4

1,50

7

Tisk A4 oboustranně

2,60

13,60

Tisk A3

3

14

Tisk A3 oboustranně

5,20

27,20

Scan

0

0

 

Další  možnosti tisku v bezprostředním okolí FA najdete v Průvodci studiem

 

Obsluha tiskárny

Dotkněte se displeje tiskárny pro její probuzení z režimu spánku, pro případnou změnu jazyka stiskněte globus v levém dolním rohu displeje služeb, přiložte kartu a vyberte službu Kopie/Sken

Tisk

Vložte USB, potvrďte na displeji tiskárny jeho rozpoznání, vyberte soubor, nastavte typ a počet kopií, v dolním levém rohu displeje tiskárny stiskněte tisk, potvrďte tlačítkem Start na panelu, dokončete službu na displeji tiskárny a odhlaste se pomocí END.

Kopie

Vložte dokument do podavače/na sklo, nastavte typ a počet kopií, potvrďte tlačítkem Start na panelu, dokončete službu na displeji tiskárny pomocí Finish scan a odhlaste se pomocí END.

Sken

Vložte USB, potvrďte na displeji tiskárny jeho rozpoznání, vložte dokument do podavače/na sklo, vybete z pravé části nabídky Store file, nastavte kvalitu a v pravém horním rohu formát exportu, potvrďte tlačítkem Start na panelu, dokončete službu na displeji tiskárny pomocí Finish scan a odhlaste se pomocí END.

V případě potíží, kontaktujte IT oddělení v místnosti 216.

 

Informace o tiskárnách

Za obsah této stránky zodpovídá: Ing. arch. Kateřina Rottová, Ph.D.