Lidé

Ing. Luboš Káně, Ph.D.

Absolvent fakulty stavební ČVUT v Praze (1985), obor pozemní stavby, zaměření na rekonstrukce staveb a stavební fyziku. Do roku 1989 projektant ve firmě Pozemní stavby Ústí n.L. Do roku 1995 vědecký pracovník na Katedře stavebních hmot FSv ČVUT.

Autorizovaný inženýr, soudní znalec se specializací na hydroizolace a tepelné izolace staveb, střechy, obvodové pláště staveb a vlhkostní režim konstrukcí. Absolvent doktorského studia na FA ČVUT (2010), disertační práce na téma navrhování spolehlivé ochrany podzemních prostor a konstrukcí před nežádoucím působením vody.

Technický ředitel DEK a.s. Předseda České hydroizolační společnosti Českého svazu stavebních inženýrů. Člen prezidia ČSSI. Člen řemeslné rady Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů KPT ČR. Přednášky na sympóziích STRECHY v Bratislavě, konferenci HYDROIZOLÁCIE STAVIEB v Bratislavě, konferencích IZOLACE v Praze, konferencích DEFEKTY BUDOV v Českých Budějovicích a konferencích CKPT ČR. Články v časopisech DEKTIME, Materiály pro stavbu a Stavitel.

Za obsah této stránky zodpovídá: Ing. Aleš Marek, Ph.D.