Lidé

Eduard Forejt

Eduard Forejt působí na trhu nemovitostí od roku 1996, přičemž v polovině roku 2018 přijal roli Business Development Director ve společnosti PASSERINVEST GROUP známé především díky rozsáhlému projektu přeměny zanedbaného brownfieldu ve funkční a uživatelsky příjemný městský celek BB Centrum v Praze 4.

Před svým nástupem do společnosti PASSERINVEST GROUP pracoval dvanáct let v české pobočce Jones Lang LaSalle, dnes JLL na obchodních a vrcholových manažerských pozicích s majoritním zaměřením na realizaci a obchod komerční nemovitosti. Předchozí zkušenosti získal ve společnosti King Sturge Real Estate Agency nebo ČSOB.

Eduardu Forejtovi je propůjčen titul CRE® (Counselor of Real Estate) prestižní americké organizace The Counselors of Real Estate®. Věnuje se přednáškové činnosti na ČVUT v Praze na fakultě architektury, pravidelně publikuje odborné články a moderuje a aktivně se účastní významných obchodních konferencí.

Zároveň je prvním českým certifikovaným Fitwell Ambasadorem, New Yorské organizace Fitwell Cerfitication Systems, jež má vizi pro budoucnost, kdy je každá budova vylepšena tak, aby podporovala zdraví a pohodu svých uživatel, ale i okolních komunit. Jedná se o jedinečnou certifikaci budov, která pozitivně ovlivňuje zdraví a produktivitu uživatel prostřednictvím stejně jako integrovaného přístupu k projektování a provozu pracovišt. Vývoj společnosti Fitwel vedla americká organizace střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) a obecnou správu služeb (GSA).

Eduard je zakladatelem platformy CREEX (Czech Real Estate Experts), jejímž hlavním směrem bylo a je vytvoření znalostní platformy s cílem edukace prostředí a poskytování transparentních informací k jednotlivým okruhům a otázkám realitního trhu. Díky schopnosti koncentrovat uznávané odborníky rozličných oborů v oblasti real estate, kdy každý z členů platformy musí mít více jak 15letou zkušenost na trhu nemovitostí, ustavil znalostní prostor s vysokou přidanou hodnotou.

Za obsah této stránky zodpovídá: Ing. arch. Kateřina Rottová, Ph.D.