Nauka o stavbách II - BYDLENÍ

Informace ke zkoušce v záložce Požadavky.

zápočet

Získání zápočtu z předmětu NSII je podmíněno odevzdáním zadané práce ze všech čtyř bloků cvičení i jejich kladným hodnocením ze strany vedoucích jednotlivých cvičení, kteří vás o stavu vaší práce informují. Hodnocení z předmětu se uzavírá na konci semestru, kdy vám budou zápočty zapisovány do systému KOS. Pokud jste tedy na začátku zkouškového období zápočet někteří z vás ještě neobdrželi, znamená to, že jste doposud nesplnili všechny požadavky z jedné nebo více zadaných úloh. V tom případě se u vedoucích jednotlivých bloků informujte, jakým způsobem  kladné hodnocení získat.  

Zápočty se budou zapisovat v období od 20.5. do 31.5.2024. Kdo nebude mít zápočet zapsán, je možné, že nesplnil požadavky jednotlivých cvičení předmětu. Seznam studentů, kteří  si musí napsat klauzuru pro získání zápočtu, bude k dispozici na sekretariátu ústavu u Hany Benešové m. 432. Studenti neuvedení na seznamu pro psaní klauzury zápočet nezískali.

KLAUZURA:

U některých z vás může být dle pravidel předmětu ještě před zkouškou požadováno úspěšné složení kontrolní klauzury - v tom případě se dostavte bez předchozího přihlášení na libovolný zkouškový termín NS II a požádejte pedagoga o zadání klauzur.

Klauzura se sestává ze zadání konkrétní typologie v měřítku bytu, kde nakreslíte požadované řešení včetně zařizovacích předmětů. 

informace KE ZKOUŠCE

Zkouška z předmětu NSII probíhá formou písemného testu. Ke zkoušce se mohou přihlásit pouze studenti, kteří získali zápočet. Podrobnosti k testu vám budou vysvětleny vždy před začátkem každé zkoušky. Zkouška trvá 2 hodiny. Studentům se specifickými požadavky na studium bude případné navýšení časové dotace zkoušky zohledněno.

Výsledek zkoušky bude zapsán studentovi nejpozději do 3 dnů od jejího konání do KOSu. V případě, že nesouhlasíte s udělenou známkou, obraťte se písemně na garanta předmětu doc. D. Tichého a v kopii i na asistentku ústavu Hanu Benešovou.

Veškeré podklady ke zkoušce naleznete na MOODLE předmětu NSII - kromě všech letošních přednášek tam naleznete seznam literatury ke zkoušce a příklady bytových staveb. 

kontakty: david.tichy@fa.cvut.cz, hana.benesova@fa.cvut.cz

 

Za obsah této stránky zodpovídá: RNDr. Jiří Šrubař, Ph.D.